Wegens technische problemen is de webshop langzamer dan normaal, hier wordt druk aan gewerkt. Excuses voor het ongemak.

Het Team

Foto van links naar rechts Ramon, Remon, Frank, Renate, Anjo, Esther, Jeroen, Niek, John.

Anjo Jager is sinds 1985 werkzaam in de fietsenbranche. Sinds januari 1993 is hij zelfstandig ondernemer. Naast de grote showroom waar alle denkbare fietsen te zien zijn is de werkplaats het hart van ons bedrijf. Hier worden alle nieuwe fietsen geheel afgesteld naar uw wensen. Daarnaast verrichten we alle voorkomende reparaties. Een nieuwe band, verlichtingsproblemen, een voorvorkrevisie, een nieuw frame of een defecte versnellingsnaaf. Niets is ons te veel.

Naast Anjo zelf bezit ons bedrijf op dit moment 6 fulltime medewerkers en twee parttime krachten.

·– Frank werkt sinds september 2007 bij Anjo Jager Fietsen. Frank is voornamelijk in de werkplaats te vinden en is onze E-Bike specialist. Met de huidige ontwikkeling in het E-bike segment moet zijn kennis dus ook maandelijks worden bijgewerkt. Hiervoor volgt hij allerhande cursussen.

 

·– Jeroen is sinds april 2010 bij ons aan het werk. En zit al meer dan 15 jaar in het vak. Jeroen is een fanatieke fietser en daarnaast een aantal jaar werkzaam geweest als mechanieker bij een profploeg.   Daarna heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Jeroen verricht alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats, met de nadruk op het sportieve segement (race- en atb-fietsen)

 

·– Niek (januari 2013) is onze verkoper, die het liefst zijn technische kennis in de winkel met u deelt. Ook is hij de juiste persoon om een uitgebreide Bikefit bij u te doen, zodat u optimaal op de fiets zit. Daarnaast is Niek verantwoordelijk voor het maken van de handgespaakte wielen. Hij heeft ondanks zijn leeftijd al meer dan 13 jaar ervaring in de fietsbranche. In zijn vrije tijd is Niek een fanatiek amateur-renner.

 

 

·– Remon Jager (zoon van) leert ondertussen de fijne kneepjes van het vak. Dat hem het fietsen met de paplepel is ingegeven begrijpt iedereen. Remon volgt momenteel in Zwolle de opleiding 1e Fietstechnicus.

 

·– John zit al jaren in het fietsvak, John is uw eerst aanspreekpunt in de werkplaats. Hij maakt met u de afspraak wanneer u uw fiets kunt brengen voor onderhoud  en overlegt de eventuele kosten.

 

·– Ramon de Jonge is de zoon van onze collega uit Noordscheschut. Volgens zijn vader moet hij eerst zijn voeten bij iemand anders onder de tafel steken en de knepjes van het vak leren voordat hij bij zijn vader aan de slag mag. Samen met Remon doet hij ook de opleiding 1e Fietstechnicus Niveau 3 in Zwolle.

 

 

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken

Nieuwsbrief
0 items
Anjo Jager Fietsen
Ruim 1000 m2 fietsplezier
Adres: Zendmastweg 1 te Assen
Telefoon: 0592-356757
Gratis parkeer gelegenheid
Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen