Wegens technische problemen is de webshop langzamer dan normaal, hier wordt druk aan gewerkt. Excuses voor het ongemak.

Het Team

 

Foto van links naar rechts boven Florian, Ramon, Tom, Remon, Renate, Anjo.
onder Jeroen, Frank en Marthijs.

Anjo Jager is sinds 1985 werkzaam in de fietsenbranche. Sinds januari 1993 is hij zelfstandig ondernemer. Naast de grote showroom waar alle denkbare fietsen te zien zijn is de werkplaats het hart van ons bedrijf. Hier worden alle nieuwe fietsen geheel afgesteld naar uw wensen. Daarnaast verrichten we alle voorkomende reparaties. Een nieuwe band, verlichtingsproblemen, een voorvorkrevisie, een nieuw frame of een defecte versnellingsnaaf. Niets is ons te veel.

Naast Anjo zelf werken in ons bedrijf op dit moment 6 fulltime medewerkers en twee parttime krachten.

·– Frank werkt sinds september 2007 bij Anjo Jager Fietsen. Frank is voornamelijk in de werkplaats te vinden en is onze E-Bike specialist. Met de huidige ontwikkeling in het E-bike segment moet zijn kennis dus ook maandelijks worden bijgewerkt. Hiervoor volgt hij allerhande cursussen.

 

·– Jeroen is sinds april 2010 bij ons aan het werk. En zit al meer dan 15 jaar in het vak. Jeroen is een fanatieke fietser en daarnaast een aantal jaar werkzaam geweest als mechanieker bij een profploeg.   Daarna heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Jeroen verricht alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats, met de nadruk op het sportieve segement (race- en atb-fietsen)

 

·–Florian is onze all round verkoper. Of het nu gaat om een racefiets, mountainbike een E-bike of een sportfiets Florian doet zijn uiterste best om iedereen te helpen zijn droomfiets uit te kiezen. Daarnaast kan hij u alles vertellen over Garmin navigaties en Tacx trainers.

 

 

·– Remon Jager (zoon van) is tussen de fietsen opgegroeid en is sinds jongs af aan te vinden in onze fietsenwinkel. De passie voor fietsen is hem zeker niet voorbij gegaan. Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest bij onze collega Steenbergen fietsen in Zuidlaren, is hij sinds september 2017 fulltime terug in Assen. Nu heeft hij de verantwoordelijkheid van onze 2de filiaal, gevestigd in Winkelcentrum Vredeveld (Assen) op zich genomen.

 

 

·– Ramon de Jonge is de zoon van onze collega uit Noordscheschut. Volgens zijn vader moet hij eerst zijn voeten bij iemand anders onder de tafel steken en de knepjes van het vak leren voordat hij bij zijn vader aan de slag mag. Ramon is momenteel bezig met de opleiding  Fietstechnicus Niveau 2 in Zwolle.

 

._Renate verzorgt tot in de puntjes alle administratie van onze winkel. Tevens zorgt zij ook dat de voorraad onderdelen op de juiste niveau blijft.

 

.

 

 

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken

Nieuwsbrief
0 items
Anjo Jager Fietsen
Ruim 1000 m2 fietsplezier
Adres: Zendmastweg 1 te Assen
Telefoon: 0592-356757
Gratis parkeer gelegenheid