Anjo Jager Nieuws

   Het is weer tijd voor de winterbeurt!

Het is weer tijd voor een winterbeurt!

De winter onderhoudsbeurten voor uw race of mountainbike:

Eenvoudige controle/nastel beurt van racefiets of mountainbike

Inhoud:

 • controle en afstellen balhoofdstel en trapas
 • banden controleren op slijtage
 • wielnaven controleren op speling
 • wielen richten
 • controleren van rem en derailleurkabels
 • afstellen van remmen en derailleurs
 • controleren remblokken
 • ketting en tandwielen controleren op slijtage
 • gratis advies over het eventueel vervangen van onderdelen
 • normale prijs: €39,- actieprijs: €29,-

* exclusief benodige onderdelen

 

Uitgebreide beurt:

Inhoud:

Zelfde inhoud als de eenvoudige beurt plus al het onderstaande:

 • balhoofdlagers demonteren en opnieuw invetten
 • wielnaven demonteren en opnieuw invetten
 • alle lagers controleren op slijtage
 • trapas lagers demonteren en opnieuw invetten
 • vervangen van rem en derailleurkabels
 • ketting en tandwielen cotroleren en eventueel vervangen
 • normale prijs: €99,- actieprijs €75,-!

* exclusief benodigde onderdelen

Actie geldig tot 1 maart 2014!!

lees meer

   T-Rack Boomerang fietsendrager

Ook voor fietsendragers kunt u terecht bij Anjo Jager Fietsen. Zo is onze collectie uitgebreid met de T-rack Boomerang. Een aluminium fietsendrager waarbij design en functionaliteit bij elkaar komen. De fietsendrager springt in het oog dankzij de strakke uitstraling. Daarnaast is de drager voorzien van vele gemakken. De schuifliftconstructie zorgt ervoor dat fietsen eenvoudig aan beide zijden kunnen worden opgereden en vastgezet. Daarna is de drager met minimale inspanning in de transportstand te brengen. De wielen van uw fiets zet u vast met een handig systeem. Licht, soepel, muurvast en met één klik weer te ontgrendelen. Tot slot biedt de T-rack Boomerang het voordeel dat de drager uitermate geschikt is voor elektrische fietsen. Kortom: de T-rack Boomerang is dé ideale fietsendrager!

Benieuwd naar de T-rack Boomerang? Kom eens binnenlopen bij Anjo Jager Fietsen!

 

Naam: T-rack Boomerang

Adviesverkoopprijs:  €499,-

Laadvermogen: 60 kg

Gewicht: 14,9 kg

Extra’s: unieke schuifliftconstructie, verstelbare wielgoten en loopwieltjes voor verplaatsingsgemak.

Website: www.bike-transporter.com

lees meer

   Koninklijk bezoek!

Het is dan bijna zo ver, 30 april krijgen we een nieuwe koning! Ter gelegenheid van dit unieke moment heeft Gazelle een nieuwe fiets ontworpen. Het gaat om een exclusieve Gazelle NL in koninklijke uitvoering! Er worden er maar 175(!!) van gemaakt waarvan wij er 2 in de winkel hebben staan! Kom ze bekijken en maak een vorstelijke proefrit op deze twee unieke fietsen!

lees meer

   Stijlvol er op uit met GoldLine!

Vanaf april mogen wij als GoldLine-dealer onze klanten een bijzonder aanbod doen! Koopt u in de periode van 1 april t/m 31 augustus een GoldLine fiets bij ons, dan krijgt u daar een gratis hotelovernachting voor twee personen in een van de vooraanstaande GoldenTulip hotels bij!

Het GoldLine arrangement bestaat uit een overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijtbuffet en een informatiepakket over de omgeving met fietsroutes, t.w.v. €175,-!

Kom dus snel eens alle schitterende GoldLine modellen bekijken in onze winkel of kijk in onze webshop!

lees meer

   E-Bike opstapdag 3 mei 2013!

Opstapdag Elektrische Fietsen bij Anjo Jager Fietsen vrijdag 3 mei 2013


Natuurlijk komt er ook dit jaar weer een E-bike opstapdag! Dit evenement zal dit jaar een extra feestelijk tintje krijgen omdat Anjo Jager Fietsen zijn 20-jarig jubileum viert!

Op vrijdag 3 mei aanstaande verzorgt Anjo Jager Fietsen aan de Zendmastweg 1 te Assen, voor de 3e keer de grootste E-bike opstapdag van het Noorden. Dit is de ideale gelegenheid om een dergelijke fiets zelf te ervaren en de verschillende merken en types met elkaar te vergelijken. Door de populariteit van deze fietsen is er tegenwoordig een groot assortiment aan merken en soorten. Dit is ook noodzakelijk want elke persoon heeft afhankelijk van zijn wensen, lichaamsbouw en leeftijd een andere fiets nodig. Het team van Anjo Jager Fietsen geeft uitgebreide informatie over de werking, het onderhoud en de verschillen tussen types elektrische fietsen. Onze kwaliteitsmerken zoals: Gazelle, Goldline, Sparta, Batavus, Trek, Cannondale en Flyer zullen ook aanwezig zijn. Elke leverancier neemt diverse demo modellen mee om te testen. Ook de E-bike van het jaar, de Trek TM 500+ zal aanwezig zijn!

Deze opstapdag is een belangrijke informatiebron voor elke (toekomstige) E-bike rijder. Een E-bike is een kostbare aanschaf, waarover men goed dient te worden voorgelicht! Kom daarom naar de 3e Anjo Jager Fietsen opstapdag! Ons team, de testfietsen en de leveranciers staan van 11.00u tot 17.00u klaar om u zoveel mogelijke goede adviezen te geven. Uiteraard mag u de fietsen ook uitproberen!

Wij nodigen u hierbij graag uit om geheel vrijblijvend het gemak en comfort van een E-bike te ervaren!

Tot dan bij Anjo Jager Fietsen!

lees meer

   Fiets van het jaar!

Ook dit jaar zijn er weer modellen uit ons assortiment verkozen tot Fiets/E-bike van het Jaar!

In de categorie Fiets van het Jaar is de Batavus San Remo als winnaar gekozen. De San Remo is een topmodel van Batavus in het segment stadsfietsen. Gericht op de sportief ingestelde fietser die het gemak van een stadsfiets wil combineren met de sportiviteit en uitstraling van een hybridefiets. De fiets is voorzien van een sportief frame, een monoshock verende voorvork en Nexus 8 Premium met V-brakes, een verende zadelpen en een handmatig verstelbare Batavus Ergomatic 3 stuurpen. Dit alles terwijl de fiets slechts 19 kilo weegt. De brede banden zorgen voor extra rijcomfort hetgeen de fiets geschikt maakt voor intensief recreatief gebruik.

   ...  lees meer

   Schaatsen Slijpen

Laat nu uw schaatsen slijpen bij Anjo Jager Fietsen!

Koning winter heeft zich al even laten zien dit jaar en dat betekent dat de schaatsen weer uit het vet mogen worden gehaald! Ook dit jaar kunt u weer bij ons terecht voor het slijpen van uw schaatsen. Per paar kost het slijpen €8,50.

lees meer

   Webshop in onderhoud!

Zoals u waarschijnlijk wel is opgevallen is onze website volledig vernieuwd! Het webshop gedeelte is op dit moment nog in onderhoud, wij werken op dit moment hard om deze zo snel mogelijk volledig online te zetten.

 

lees meer

   Nieuwe webshop online!

De fietsenwinkel van Assen!  ...  lees meer

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Anjo Jager Fietsen
Ruim 1000 m2 fietsplezier
Adres: Zendmastweg 1 te Assen
Telefoon: 0592-356757
Gratis parkeer gelegenheid
Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen