Het Team

Het Team

Anjo Jager is sinds 1985 werkzaam in de fietsenbranche. Sinds januari 1993 is hij zelfstandig ondernemer. De werkplaats is het hart van ons bedrijf. Hier worden alle nieuwe fietsen klaar gemaakt voor gebruik en geheel afgesteld naar uw wensen. Wij verrichten alle voorkomende reparaties. Een nieuwe band, verlichtingsproblemen, een kapotte spaak, een nieuw frame of een defecte versnellingsnaaf. Niets is ons te veel.

Ons bedrijf kent op dit moment 3 fulltime monteurs en enkele parttime krachten:

  • Frank werkt sinds september 2007 bij Anjo Jager Fietsen. Frank heeft eerst de opleiding gevolgd en is hier voor geslaagd.
  • Jeroen is sinds april 2010 bij ons aan het werk. En zit al meer als 10 jaar in het vak. Jeroen is een fanatieke fietser heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt.Jeroen verricht alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats en in de winkel.
  • Hette werkt sinds mei 2011 bij ons en onderhoud de website en helpt u graag in de winkel. Hette doet al vanaf zijn jeugd aan wielrennen en is een wedstrijdrijder. Hette studeert in Groningen en is daarom maar enkele dagen per week in de winkel te vinden.
  • Onze nieuwste monteur is Niek. Hij heeft ondanks zijn leeftijd al bijna 10 jaar ervaring in de fietsbranche. In zijn vrije tijd is Niek een fanatiek amateur-renner.
  • Sinds kort hebben wij ook een nieuwe winkelmedewerkster, Sigrid. De tweewielers zitten in haar bloed. Jarenlang heeft ze gewerkt in de motorzaak van haar vader, Roelof Thijs. Sinds mei werkt Sigrid bij ons en ze is al snel een onmisbare schakel binnen ons team geworden. Sigrid is met name winkelmedewerktster.
  • Remon Jager (zoon van) leert ondertussen de fijne kneepjes van het vak. Hij is vooral in de werkplaats te vinden. Remon is een fanatieke wedstrijdrijder die uitkomt in de categorie nieuwelingen.

 

Ons team met vlnr: Anjo, Frank, Niek, Jeroen, Remon en Hette.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Anjo Jager Fietsen
Ruim 1000 m2 fietsplezier
Adres: Zendmastweg 1 te Assen
Telefoon: 0592-356757
Gratis parkeer gelegenheid
Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen