Custom made fietsen

Custom made fietsen
Gazelle Goldline Fietsen
Wij leveren ook Gazelle Goldline fietsen. Voor een overzicht van alle Goldline modellen klik op de onderstaande afbeelding:

 

Trek Project One
Project One is het Custom Made programma van Trek waarbij u de mogelijkheid heeft online uw racefiets samen te stellen. U heeft hierbij de keuze uit diverse frames uit de 6 en 5-serie. Het samenstellen van je droomfiets is nog nooit zo eenvoudig geweest en bovendien kunt u online direct zien hoe deze eruit komt te zien. Verder kunt u direct zien wat de meerkosten voor bepaalde kleuren of onderdelen zijn.

 

De beste fiets is een fiets die bij je past!
Een fiets die bij je past is een waar genot. Daarom heeft Trek drie pasvormen. Om het comfort, de efficiëntie en de kracht op de weg te optimaliseren. Deze optie zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht zijn bouw, lenigheid en rijhouding op en comfortabele manier kan genieten van alle voordelen van de Madone. Bij aanschaf van een Madone kun je zonder extra kosten via Project One kiezen uit meerdere opties voor de lengte van de stuurpen, de hoek van de stuurpen, de lengte van de pedaalarmen, de breedte van het stuur, de buiging van het stuur en de lengte van de zadelpen. Alle onderdelen zijn zo ontwikkeld om jou de juiste fiets met de juiste pasvorm te leveren.

Pro geometrie
De Tour de France-winnende Pro geometrie van Trek werd ontwikkeld voor atleten met buitengewone flexibiliteit, een zeer goed ontwikkelde kern stabiliteit en specifieke aerodynamische eisen.

 

Performance geometrie
De Performance geometrie handhaaft exact dezelfde geometrie en rijeigenschappen als de Pro geometrie maar maakt gebruik van een ietwat hogere balhoofdbuis om de iets minder flexibele atleten tegemoet te komen.

 

WSD geometrie
Deze geometrie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen.
De WSD geometrie handhaaft dezelfde Tour de France-winnende eigenschappen als de Pro geometrie maar maakt gebruik van een kortere bovenbuis, een iets kortere wielbasis en een hogere balhoofdbuis om rijders tegemoet te komen die wat minder ver kunnen reiken. Het WSD platform komt tevens tegemoet aan de wensen van kleinere berijders met de toevoeging van kleinere maten.

 

Stel uw eigen fiets samen!
Kies een pasvorm. Maak een keuze uit drie verschillende pasvormen. Kies uw eigen lak. Er kan zonder extra kosten gekozen worden uit verschillende lak. Kies een schakelsysteem naar uw eigen wensen. Shimano, SRAM of Campagnolo. Kies uw eigen kleur kabels. Negen fantastische kleuren, van extravagant to zeer bescheiden! Kies een wielset. Alle wielsets van Trek kunnen gekozen worden. De Aeolus modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

 

Kies uw banden.
Er zijn acht modellen banden verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies de juiste stuurpen. De juiste lengte, de juiste hoogte en het model zijn essentieel voor het comfort. Selecteer een stuur en stuurlint. Er zijn verschillende vormen fietssturen verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes. Ook kan er gekozen worden uit verschillende kleuren stuurlint. Kies een zadel. Kies niet alleen het model maar ook kleurstelling.

Ga snel naar

 

Urban HPV Bikes

Onlangs zijn wij Urban Bike Store  geworden. Dit betekent dat wij vanaf heden het nieuwe lifestyle merk Urban HPV Bike gaan verkopen. Een uniek concept stadsfiets welke naar eigen stijl is op te bouwen.

Urban HPV Bike kwam begin 2010 op de markt en sloeg eigenlijk direct aan bij fietsend Nederland. De stadsfiets werd vervolgens genomineerd tot “Fiets van het Jaar 2010” en behoorde daarmee tot de beste zes fietsen van het land. Wij zijn er dan ook zeer content mee dat wij nu tot een van de  geselecteerde Urban Bike Store dealers behoren.

 

Wat is dan zo bijzonder aan de Urban HPV Bike? Het is de eerste generatie lifestylefietsen. Vederlicht, voorzien van creatieve toegepaste technieken en hufterproof. Dus geen angst om met de fiets naar werk, winkel en uitgaanscentrum te gaan. Urban HPV Bike is helemaal naar eigen stijl aan te kleden. Er zijn ongelooflijk veel combinaties te maken. Er is keuze uit  13 verschillende dames- of herenfietsen, uitgevoerd met drie, zeven en acht versnellingen en vervolgens kan men kiezen uit een zeer ruim assortiment aan accessoires (tassen, manden, kratten en regencovers). Ga snel naar www.urbanfietsen.nl en create your own Urban!

Of nog beter, kom langs in onze winkel en we creëren samen uw droomfiets.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Anjo Jager Fietsen
Ruim 1000 m2 fietsplezier
Adres: Zendmastweg 1 te Assen
Telefoon: 0592-356757
Gratis parkeer gelegenheid
Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen